Despre Nomadia

In primul rand tinem sa va multumim ca ne vizitati site-ul si ne cititi articolele. Ne ajutati foarte multi si ne dati energia necesara sa facem asta in continuare

Suntem Anisia si Cristi, doi pasionati de calatorie care ne-am hotarat sa scriem pataniile noastre de prin calatorii sub numele de Nomadia Travel.

Ce este Nomadia, de ce am pornit acest proiect si de unde ne-a venit ideea de nume?  Din pasiunea noastra pentru calatorii, fotografie si povesti, Nomadia a luat nastere intr-un restaurant de pe malul romanesc al Dunarii dupa ce am vizitat un oras din Bulgaria. Ne-am ales ca obiectiv sa vedem lumea si sa povestim despre asta intr-o maniera din care cititorii sa inteleaga faptul ca exista si altceva in afara de mersul la munca de la 9:00 la 17:00.

Numele “ Nomadia” ne-a venit de la faptul ca, de cele mai multe ori in calatoriile noastre ne simteam ca niste nomazi. Din cand in cand chiar la propriu, cu cortul dupa noi. Si ne-am imaginat cum ar fi sa existe o tara in care sa se intalneasca toti calatorii de pe pamant. O tara in care toti locuitorii sa calatoreasca sau sa fie pasionati de calatorie. Acea tara exista in inima fiecaruia si se numeste Nomadia!

Vreti sa stiti mai multe? Intrebati-ne!

poza eu

Salutare! Sunt Cristi. Pasionat de calatorii si fotografie. De cand am descoperit ca nu este greu deloc sa calatoresti nu prea mai cochetez cu ideea de a sta intr-un loc. O sa incerc pe cat se poate sa impartasesc cu voi toate trairile de prin calatoriile noastre.

alta ea 1 1

Hello! Sunt Anisia si iubesc sa calatoresc. Tare mult! Sunt pasionata de tot ce tine de natura. Pasiunea de a calatori mi-am descoperit-o acum ceva vreme iar usor, usor a devenit mod de viata!


Nomadia este țara acelor “nebuni” cu sufletul frumos, pasionați de călătorie. Și așa vrem să rămână!!

193165