Scrie pe Nomadia

Nomadia este țara acelor “nebuni” cu sufletul frumos, pasionați de călătorie. Și așa vrem să rămână!!

Esti blogger de călătorie sau cineva căruia îi place să scrie frecvent și știi cum să te exprimi? În acest caz, te invit să scrii o postare pe care o vom publica pe Nomadia Travel .

travel guest post


Ce obții?

     Vei avea posibilitatea de a adăuga un backlink către site-ul tău sau profilul de retea sociala. Nomadia Travel este un proiect pe termen lung și cu vizibilitate națională.
   Să nu întelegeți greșit. Acesta nu este un director de articole. Este pur și simplu o oportunitate de exprimare pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc asta și care sunt pasionați de a împărtăși cunoștințele cu ceilalți. “Sharing is caring”. Nomadia este țara celor pasionați de călătorie. Și asa vrem să rămână.

Ce căutăm?


Conținut de calitate! Acesta trebuie să fie despre călătorii, drumeții, fotografie, software pentru călătorie, etc. Vă recomandăm să petreceți câteva minute citind câteva dintre postările noastre de pe acest site pentru a înțelege despre ce este vorba.

Ghid pentru postări

  1.  În primul rând, și trebuie subliniat acest lucru, dacă trimiteți un text care nu se potrivește cu recomandările noastre, nu vă vom cere corecții ci nu vom publica articolul.
  2. Nu răspundem solicitărilor din partea unor țări care vânează doar obținerea de backlink-uri. Vrem să construim împreună țara celor pasionați de călătorie, nu un bazar în care să facem spam. Conținutul de calitate este obligatoriu.
  3. Articolele să aibă 1500+ cuvinte. Au mai multe, cu atât mai bine! Dar ar trebui să fie cel puțin 1500 de cuvinte. Google pur și simplu iubește acest numar.
  4. Conținutul să fie interesant și profesional. Vă rugăm să nu furnizați conținut pe care îl puteți găsi pe google la o simplă căutare. Încercați să scrieți despre subiecte despre care bloggerii încă nu au scris. De asemenea, este important să furnizați un conținut scris profesional și să încercați să reduceți la minim erorile gramaticale. De preferat ar fi să nu existe deloc. Preferăm conținutul unic. Fiecare articol va fi verificat pentru plagiarism.
  5. Cuvinte cheie în concordanță cu site-ul. Nu vrem să vă manipulăm prea mult postările de pe blog care sunt scrise de către cititori. Acesta este motivul pentru care ne dorim să furnizați cuvintele cheie adecvate în textul scris. Dacă nu puteți face acest lucru, o vom face noi. Dar în acest caz ne rezervăm dreptul de a modifica textul așa cum considerăm, fără însă a schimba ideea acestuia. Este singura situație în care intervenim asupra textului. Și facem asta pentru a ne asigura că articolele dumneavoastră sunt citite de cât mai multe persoane.
  6. Puteți plasa între 1 și 5 backlinkuri. Pot fi către site-ul dumneavoastră sau către conturile de social media. Desigur, puteți face referință, de asemenea, către alte site-uri. Dar pentru a clarifica: trebuie să fiți proprietarul acelor domenii! Dacă sunteți cineva care caută plasarea de link-uri sponsorizate (de exemplu, o agenție de marketing), vă rugăm, să ne faceți o ofertă în această direcție (nu suntem director de articole ci un site pentru pasionații de călătorii susținut voluntar.
  7. (Opțional): o biografie scurtă despre tine, opțional, cu o poză. La sfârșitul articolului vom oferi cititorilor o scurtă biografie despre voi. Dacă nu doriți să utilizați această opțiune, o să menționăm doar numele și site-ul într-un paragraf.
guest post contribue for us 1024x438 1

Fotografii

O poză reprezentativă pentru articol (ar trebui să fie similară cu alte imagini ale postărilor noastre). O vom edita, astfel încât să se încadreze în blogul nostru.
        Câteva poze care să aibă legătură cu articolul. Ar trebui să furnizați între 2 și 5 fotografii (în plus față de imaginea reprezentativă), în funcție de cât de lung este textul. Nu vrem poze profesionale făcute cu ultimele tendinte în materie de tehnică foto, dar cu cât pozele trimise sunt mai bune, cu atât ar arăta mai bine și mai profi postarea.

Încă două aspecte…

  • Deși nu vrem să vă manipulăm prea mult textul, ne rezervăm dreptul de a face mici modificări pentru a se încadra în formatul site-ului .
  • Ne rezervăm dreptul de a adăuga linkuri în articol.

Vă așteptăm să ne contactați la office@nomadia-travel.com sau nomadiatravel@gmail.com pentru a ne trimite articolele. Spor la scris și nu uitați: Nomadia este țara acelor “nebuni” cu sufletul frumos, pasionați de călătorie. Și așa vrem să rămână!!