Cele mai bune laptopuri pentru călătorii

laptop pentru calatori

Fie că sunteţi un Nomad Digital, vă place să staţi pe net ori Netflix, sau vă doriţi cel mai bune laptopuri de călătorii, adevărul este acesta: să ai un laptop atunci când călătoreşti este un lucru minunat.
Dar, din păcate, nu toate laptopurile sunt ideale pentru a călători. Și de fapt… unele sunt chiar nerecomandate. Ştim din experienţă proprie. Cu ani în urmă am cumpărat un laptop nou şi frumos ca să ne devină partener de călătorie. Dar, din păcate, acestea au fost cam singurele caracteristici pe care le-am urmărit la el. Laptopul a decedat rapid luând cu el şi toate fotografiile, documentele şi alte amintiri preţioase pe care nu le-am mai recuperat niciodată… Destul de frustrant

Tocmai de aceea am realizat acest ghid în care vă prezentăm cele mai bune laptop-uri de călătorie, astfel încât să nu trebuiască să vă confruntați cu aceeași problemă cu care ne-am confruntat noi!
Cu ajutorul acestui ghid, veți putea afla cu ușurință ce laptop este cel mai potrivit pentru nevoile, stilul și bugetul dumneavoastră.
Dar până să vă arătăm laptop-urile pe care le-am ales trebuie să vă răspundeţi la o serie de întrebări, pentru a fi siguri că aţi luat cea mai bună decizie


Ce fel de călător sunteţi?


Laptopul, putem afirma că ne-a schimbat literalmente viaţa. Prin prisma portabilităţii şi mobilităţii pe care o oferă. Nu numai că puteam câştiga bani online retraşi într-o căbănuţă cochetă dar puteam să ne uităm şi la serialul preferat după ce terminăm munca. Şi lista poate continua.
Vedeți, „cel mai bun laptop de călătorie” este o declarație destul de largă, deoarece există multe tipuri diferite de călători. Întrebarea este – ce fel de călător ești TU? Iată câteva lucruri extrem de importante de luat în considerare…

Trebuie să lucraţi la laptop?


Dacă nu intenţionaţi ca pe timpul călătoriei să folosiţi laptopul pentru a lucra online, nu trebuie să vă cumpăraţi neapărat ultimul model de top pe care să daţi 1500-2000 de euro. În realitate doar nomazii digitali şi alţi profesionişti au nevoie într-adevăr de aceast tip de tehnologie. Dacă nu aveţi multe lucrări importante cu termen scurt de predare vă sfătuim să vă orientaţi la o gamă mai ieftină de astfel de dispozitive.


La ce veţi folosi laptopul?

Veţi lucra foarte mult în timp ce călătoriţi (scriere de articole, editări foto-video) sau îl veţi folosi pentru a “sta pe net”? Aveţi nevoie de această putere de procesare pentru a rula mai multe programe de editare în acelaşi timp sau principala preocupare este să rămâneţi conectat la conturile de Social Media?
Identificarea exactă a activităţilor pentru care aveţi nevoie de un laptop vă va ajuta să decideți care este cel mai potrivit pentru călătoriile dumneavoastră.


Sunteţi constrânşi de dimensiune?


Călătoriţi cu un bagaj mic, de mână sau aveţi o geantă mare?
De exemplu, unele rucsacuri nu sunt potrivite pentru un laptop cu diagonala de 17 inch iar în majoritatea huselor nu puteţi băga ecrane mai mari de 13 inch. Aşadar asiguraţi-vă că aveţi rucsacul potrivit pentru laptopul dorit.


Îţi place să călătoreşti cu bagaj greu sau uşor?


Cu cât laptopul este mai puternic, cu atât cântărește mai mult. Diferența dintre o tabletă de 0,6 kg și un laptop profesional de 3kg este MARE. Amintiți-vă că un călător cu un bagaj uşor este un călător fericit, așa că, dacă nu aveți nevoie de un laptop mai greu, nu există niciun motiv pentru a vă provoca o presiune suplimentară asupra spatelui.

Există diferite specificații pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți cel mai bun laptop. În cele ce urmează o să încercăm să trecem în revistă cele mai bune laptopuri pentru călătorie.

Protejați-vă laptopul

rucsac laptop

Cumpărați un rucsac potrivit pentru laptopul dumneavostră

Un rucsac bun pentru laptop este recomandat pentru călătorii care au mereu la ei un asemenea device. Alegeți unul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră!Cele mai bune laptopuri pentru călătorii – MacBook Air

macbook air 2020


Cu două menţiuni rapide

 • Dacă sunteți un nomad digital profesionist sau care aspirați să lucrați online nu alegeți acest laptop de călătorie.
 • Dacă urăști Mac-urile sau iOS nu alegeți acest laptop.


Pentru toţi ceilalţi, acesta este cel mai bun laptop de călătorie.
Dacă sunteți utilizator Apple, acesta este cel mai bun laptop Mac raport calitate-pret și acesta a fost primul laptop pe care l-am ales pentru a mă însoţi în călătorii şi care a fost adecvat pentru a lucra online. Avantajele (ca în cazul oricărui MacBook) sunt integrarea sa cu produsele Apple, ușurința utilizării, trackpad-ul și tastatura, designul și performanța fiabilă.
Am folosit MacBook-uri timp de 7 ani (primul, din 2010, este încă în viață!) Și nu am avut niciodată nevoie de reparații (cu excepția înlocuirii unei baterii vechi). Nu pot spune același lucru despre celelalte laptopuri pe care le-am deținut, motiv pentru care credem că Mac-urile sunt cele mai bune laptop-uri.
Pro/cons


Dacă doriți un MacBook pentru navigare, streaming, rețele sociale și de birou, MacBook Air este suficient de rapid, mai ales cu viteza procesorului actualizată și memoria implicită (de la 4 la 8 GB). Dar dacă doriți un ecran de rezoluție Reţină și mai multă putere va trebui să luaţi în considerare un MacBook Pro.
Vă recomandăm să optaţi pentru cât mai mult spaţiu de stocare. Mai ales dacă îl veţi folosi pentru editări foto-video.
În cazul în care utilizaţi laptopul pentru navigare și lucrări ușoare de birou (Excel, Word etc.), 128 GB (SSD) ar trebui să fie în regulă.

PRO

 • Rapid și durabil!
 • Ușor (foarte important)
 • Face față cu brio sarcinilor zilnice

Contra

 • Nu este la fel de puternic ca alte opțiuni
 • Nu este chiar recomandat pentru profesioniști


Este MacBook Air potrivit pentru tine?

Dacă sunteți în căutarea unui laptop ușor care să poată face față tuturor nevoilor de bază şi chiar puţin peste, MacBook Air este cea mai bună alegere Designul său ușor și elegant îl face ideal pentru călători și are un preț rezonabil.


Cel mai bun laptop pentru călătorii profesionisti (digital nomads)-Macbook Pro

Macbook pro laptopuri pentru călătorii

Dacă principala dumneavoastră sursă de venit sunt activitățile desfășurate online, trebuie să investiți într-un laptop foarte bun. MacBook Pro este cea mai bună recomandare în acest sens.
Prețul său inițial, plus lipsa porturilor, poate fi o problemă pentru mulți, dar credem în continuare că este cel mai versatil și mai ușor de utilizat laptop, iar al nostru ne-a permis să gestionăm mai multe afaceri online din cele mai diverse locații. Ne place tare MacBook Pro și îl considerăm cea mai bună achiziție pe care am făcut-o.
Indiferent dacă sunteți freelancer, graphic designer, scrieți articole pentru bloguri sau editați fotografii ori videoclipuri – MacBook Pro este cea mai bună alegere.

PRO

 • Rapid și durabil!
 • Ușor (foarte important)
 • Face față cu brio sarcinilor zilnice

Contra

 • Destul de scump
 • Nu este chiar recomandat pentru sarcini normale de zi cu zi

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun laptop de pe piață, ușor, cu un spațiu mare de stocare, MacBook-ul de 12 inch este cea mai bună alegere. Cu o greutate mai mică de 1 kg, acesta este cel mai bun laptop pentru călătorii.
În general, MacBook Pro este unul dintre cele mai rapide laptopuri de pe piață. Este și cel mai recomandat pentru nomazii digitali.
Aceasta este o alegere excelentă pentru bloggeri, fotografi etc. Ca specificații, Macbook Pro depășește celelalte laptopuri din această listă, dar dacă nu sunteți setat pe sistemul Mac OS, Dell XPS și Microsoft Surface Book au specificații concurente pentru un preț mult mai accesibil.

Este MacBook Pro potrivit pentru tine?

Dacă vă puteți permite un notebook de peste 2000 de Euro sau dacă trebuie să vi-l cumpărați pentru muncă, aceste laptopuri vor fi alegeri fantastice, deoarece au procesoare puternice, spațiu de stocare mare și o construcție de o calitate mai bună.

Laptopurile de ultimă generație sunt cele mai bune laptopuri pentru fotografi de călătorie, videografi, bloggeri etc., dar nu sunt necesare călătorului obișnuit.


Cel mai bun laptop de călătorie de gamă medie – Dell XPS 13 ″

Dell XPS 13″

Dell XPS este, din punctul nostru de vedere, cel mai bun laptop mid-range pentru călătorii datorită duratei mari de viață a bateriei, a performanței procesorului de generația a 7-a și a conectivității Wi-Fi excelente.
Am apreciat faptul că are mai multe porturi decât laptopurile concurente, precum şi un cititor de cardur SD (detaliu deloc de neglijat. Există şi un model cu ecran tactil, dar la un cost destul de mare. Asta ţine oricum de preferinţă fiecărui utilizator.
Designul este unul premium, foarte bine finisat, plăcut la atingere.

PRO

 • Rapid și durabil!
 • Ușor (foarte important)
 • Face față cu brio sarcinilor zilnice

Contra

 • Destul de scump pentru un laptop
 • Nu este recomandat pentru sarcinile zilnice

De multe ori dacă vrem să alegem un laptop subţire, din categoria ultrabook, compromisul cel mai mare îl reprezintă lipsa porturilor şi durată scurtă de viaţă a bateriei. Cu toate acestea Dell XPS 13 ne oferă o autonomie a bateriei de aproape 14 ore şi toate opţiunile de conexiune de care avem nevoie, rămânând în acelaşi timp destul de uşor şi compact. Un laptop perfect pentru călătorie
Dacă sunteţi utilizatori obişnuiţi cu sistemul de operare Windows, Dell XPS de 13” este cel mai bun companion de călătorie din gama laptopurilor de 1000 de Euro. Dacă aveţi nevoie de un spaţiu de stocare mai mare sau un procesor mai puternic trebuie să mai scoateţi însă nişte bani din buzunar.

Este Dell XPS potrivit pentru mine?

Pentru un preţ în jur de 1000 Euro veţi primi de la acest laptop cele mai căutate specificaţii căutate de călători: greutate redusă, specificaţii tehnice de top, conectivitate excelentă şi fiabilitatea specifică Dell.


Cel mai bun raport calitate-preț: Microsoft Surface Book

microsoft surface pro laptopuri pentru călătorii

Acesta este cu siguranță unul dintre laptopurile/tabletele cu cel mai bun raport calitate-preț pentru călătorii!

Veți avea parte de portabilitatea și ușurința utilizării unei tablete cu tastatură detașabilă. Microsoft Surface Book este ușor și portabil, dar poate rula în continuare programe precum Lightroom, Premiere Pro, etc. Stylus Pen-ul cu care vine este un plus cu adevărat inovator și folositor.

Deși acesta nu este cel mai ieftin laptop din acest ghid, Microsoft Surface Book este cu siguranță unul dintre laptopurile cu cea mai bună valoare de pe piețe, deoarece aveți o tabletă și un computer all-in-one în același timp.

Când vine vorba de greutate, dimensiune, caracteristici, baterie, cred că acesta este cel mai bun laptop de călătorie (ținând cont de preț), dar dacă sunteți digital nomad, vă recomandăm totuși un Macbook.

PRO

 • Rapid și durabil!
 • Ușor (foarte important)
 • Face față cu brio sarcinilor zilnice

Contra

 • Nu este suficient de puternic pentru profesionști
 • Nu este foarte rezistent

Microsoft Surface Book este un laptop excelent pentru fotografi/videografi și vă permite să rulați softuri precum Lightroom, Adobe Premiere sau alte programe asemănătoare.

Aceasta este cea mai bună opțiune cu sistem de operare Windows 10 pentru creatorii de conținut care au nevoie de versatilitate, viteză și putere. Deși din punct de vedere tehnic este un laptop puternic, acesta este, de asemenea, una dintre cele mai bune tablete pentru călătorii.

Are o baterie pe ecranul detașabil și una în partea cu tastatura. Când ambele sunt încărcate, puteți obține o autonomie de până la 12 ore.

Procesorul nu este la fel de rapid ca și cel al unui MacBook Pro, dar este puțin mai accesibil. Și pe partea de resurse video Microsoft Surface Pro stă destul de bine.

Este Microsoft Surface Pro potrivit pentru mine?

Cei care au nevoie de procesări foto-video uzuale şi vor un Laptop care este şi tabletă în acelaşi timp vor găsi în Microsoft Surface Book un aliat de nădejde. Integrarea cu suita Microsoft este de asemenea un detaliu care merită luat în calcul.
Pentru a beneficia însă de avantajele unui chipset grafic dedicat sau putere de procesare mai mare va mai trebui să investiți ceva, dar, cu siguranță va merita.


Cem mai bun laptop prietenos cu bugetul călătorilor – Lenovo Ideapad

lenovo ideapad 110 laptopuri pentru călătorii

Lenovo este unul dintre cele mai bune laptopuri ultra ușoare din această gamă de prețuri. Acest laptop cu sistem de operare Windows are o autonomie a bateriei de 9 ore, un design frumos și este unul dintre cele mai ieftine laptopuri ultrabook perfecte pentru călătorii.

Performanța este suficient de bună pentru navigarea pe web, editarea documentelor și vizionarea filmelor. Se descurcă binișor și la editare simplă foto-video.

PRO

 • Ieftin
 • Bun pentru sarcini ușoare

Contra

 • Greu
 • Nu este foarte rezistent
 • Putere mai slaba de procesare

În general, acesta este un laptop ieftin dar o alegere potrivită pentru călătorul care adoptă un stil minimalist și care dorește să doar să posteze în mediul online rulând softurile de bază.

Este Lenovo Ideapad potrivit pentru mine?

Dacă vreți să vă cumpărați acest laptop pentru a fi mai productivi, Lenovo NU este pentru dumneavoastră. Acesta este un laptop „de buget” care poate gestiona sarcini ușoare. Dacă pentru asta aveți nevoie de un laptop, atunci aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni! Există și modele de Lenovo IdeaPad bune ca performanță însă noi am menționat doar de cele prietenoase cu bugetul.

Alte laptop-uri excelente pentru călători

Samsung chromebook

1. Samsung ChromeBook

Samsung Chromebook 3 oferă un design decent, o durată lungă de viață a bateriei, ecran tactil și posibilitatea de a fi transformat într-o tabletă. Este cel mai ușor Chromebook din această listă.

Spre deosebire de alte ChromeBook-uri, acesta folosește sistemul Chromebook Plus, care vă permite să descărcați aplicații Android și să le utilizați offline, făcându-l un Chromebook excelent pentru călătorii.

Acer chromebook laptopuri pentru călătorii

2. Acer ChromeBook

Chromebookul celor de la Acer este unul dintre cele mai ușoare și mai ieftine de pe piață. Laptopul are ultra portabilitate, o tastatură de dimensiuni confortabile și un ecran tactil. Dezavantajul este că se simte foarte „ieftin” cu o carcasă din plastic. La 1,1 kg și 11,6 inch, acesta este unul dintre cele mai bune laptopuri, raportate la preț, pentru navigarea pe internet și o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unui laptop mic, portabil pentru a vă uita la Netflix sau pentru a rula alte sarcini de bază.

Lenovi Yoga 910 laptopuri pentru călătorii

3. Lenovo Yoga 910

O alternativă la Surface Pro și una dintre cele mai bune tablete pentru călătorii este un alt hibrid cu caracteristici interesante. La 1,4 kg , Yoga 910 este mai greu decât majoritatea laptopurilor din categoria 2-1, dar are și mai mult spațiu de stocare, un finisaj complet din metal, cele mai recente procesoare Kaby Lake (i7) și afișaj HD de 14 inci.

Are un preț rezonabil pentru un hibrid de această calitate, dar există o versiune mai ieftină, mai simplă, numită Lenovo Yoga 710, . Cu toate acestea, modelul 910 este cea mai bună opțiune fără compromisuri pentru muncă și plăcere, făcându-l unul dintre cele mai bune laptopuri pentru călătorii și viață digitală de nomadă.


Concluzii: Care este cel mai bun laptop pentru călătorii?

Bătălia se dă, așa cum probabil v-ați dat seama, între MacBook Pro șiDell XPS 13

macbook pro vs dell xps 13 laptopuri pentru călătorii

MacBook ProMacBook Pro este cel mai bun laptop pentru călătorii (pentru utilizatorii de Mac), care doresc cel mai rapid și mai fiabil laptop de pe piață. MacBook Pro folosește procesoare Kaby Lake (cipurile Intel din a șaptea generație), are un design elegant, afișaj retina (2560 x 1600-pixeli), ID tactil și sunetul audio cel mai bine cotat.


Dell XPSDell XPS este cel mai bun laptop Windows 10. Vine cu afișaj HD de 13.3, aproape 14 ore de energie a bateriei și toate opțiunile de conectare, rămânând în același timp ușor și compact. Aceasta este o alegere excelentă dacă doriți să economisiți niște bani (în comparație cu Bakbook) și să evitați Mac-urile …


Ce specificații trebuie luate în considerare înainte de a decide care este cel mai bun laptop de călătorie?

1. Prețul

Prețul este, probabil, cel mai important factor atunci când alegeți un laptop care să vă însoțească în călătorii.

Dacă nu aveţi lucrări serioase care să necesite un laptop bun, nu este recomandat să cheltuiţi mai mult de 1000 de euro pe el. Există multe alternative mult mai ieftine, din gama medie sau entry level care se vor dovedi foarte utile.
Şi apoi… un laptop scump este şi greu de asigurat. Luaţi în calcul şi faptul că preţul acestor device-uri sunt într-o continuă scădere. Nu trebuie să vă luaţi neapărat ultimul model. Puteţi să mai aşteptaţi puţin până se mai ieftineşte său să achiziţionaţi modelul anterior. Pe de altă parte primeşti ce… plăteşti. Aşadar, dacă aveţi nevoie de un laptop bun, fiţi conştienţi că acesta nu va fi ieftin.

2. Portabilitatea

Portabilitatea este esențială în special pentru călătorii aflaţi mereu pe drum și reprezintă un factor important de luat în considerare atunci când alegeți cel mai bun laptop pentru călătorii.

Doriți ceva ușor, astfel încât rucsacul dvs. să nu cântărească prea mult (după cum știm, în lumea celor cu rucsac în spate, gramele devin kilograme și kilograme se transpun în durere de spate).
Dimensiunea laptopului este, de asemenea, importantă (de obicei corelată cu greutatea). Cele mai mici laptopuri și tablete de călătorie au mai puțin spațiu de stocare și putere de procesare, dar sunt ieftine. Dacă sunteți mult timp pe drum, vă recomandăm să încercați să găsiți un laptop ușor.

Dacă aveți un laptop mic ca şi dimensiuni, puteți înveşti și într-un rucsac mai mic. Așadar, portabilitatea nu se aplică doar laptopului în sine, ci și bagajului.

3. Durata de viață a bateriei

Este plăcut să ai o durată de viață a bateriei cât mai mare, mai ales dacă îți duci laptopul prin munți. Cele mai bune laptopuri de pe piață au o autonomie a bateriei de cel puțin 8 ore, iar unele pot ține și o zi întreagă. Dacă petreceți mult timp departe de priză și totuși aveți nevoie de acces la laptop, atunci luați în considerare și o baterie portabilă capabilă să încarce un laptop.

Sfat rapid de călătorie: asigurați-vă că Wi-Fi-ul și celelalte conexiuni sunt oprite (atunci când nu le utilizați) pentru a economisi bateria!

4. Spațiul de stocare

Majoritatea laptopurilor de top (cu o durată mare de viață a bateriei) nu au mult spațiu de stocare și, dacă aveți de gând să țineți o mulțime de fotografii și videoclipuri din călătorii este important să aveți spațiu suficient pe hard disk!

Am constatat că merită să investești într-o unitate cloud și/sau într-un un hard disk extern, mai ales că fotografiile și videoclipurile ocupă mult spațiu. În acest fel, nu trebuie să sacrificați portabilitatea laptopului pentru spațiul de stocare.

Unitățile externe de 1 Terabyte costă în jur de 100 de euro, iar stocarea în cloud (prin Google, Dropbox Microsoft etc.) în medie în jur de 10 Euro pe lună. De asemenea, este important să faceți o copie de rezervă a fișierelor în cazul în care laptopul dvs. de călătorie vă este furat.

5. Puterea de procesare

Dacă rulați programe de editare foto și videoclipuri de înaltă rezoluție, ar trebui să acordați prioritate puterii de procesare.

CPU (procesorul) este că „creierul” laptopului dumneavoastră. În acest moment, Intel Core i7 este cel mai performant, dar și cel mai scump. Intel Core i5 ar trebui să funcționeze pentru majoritatea laptopurilor mid-range și este suficient pentru task-urile zilnice.

Un cip grafic separat permite jucătorilor, proiectanților 3D și editorilor video de înaltă rezoluție să își ruleze programele fără a avea „o tonă” de memorie RAM sau a încetini performanța generală a computerului.

Un cip grafic integrat (unul care partajează memoria de sistem) este foarte bun dacă nu aveți aceste nevoi.

6. Preferați sitemul de operare Windows, Mac sau Chrome OS?

Majoritatea laptopurilor pentru călătorii rulează unul dintre aceste trei sisteme de operare: Windows, Chrome OS sau Mac OS X (numai pentru MacBooks).
Notebook-urile Windows oferă cea mai mare gamă de opțiuni pentru cel mai bun laptop de călătorie. Cele mai noi laptopuri cu sistem de operare Windows oferă funcții interesante, precum ecrane tactile, 2-1 (tablete convertibile), cititoare de amprente și plăci grafice duale.

Citește și: 10 sfaturi pentru a vă pregăti pentru o călătorie de unul singur


Cel mai nou sistem de operare Mac, MacOS Sierra, vine instalat pe toate computerele Apple. Odată ce vă instalați programele compatibile Apple și învățați shortcut-urile tastaturii, Mac este cel mai bun laptop.
Mac-urile sunt scumpe, dar și fiabile, ceea ce este important atunci când călătoriți în jurul lumi.
Chrome-OS este sistemul de operare Google – un sistem de operare simplu și sigur, disponibil de obicei pe laptopuri portabile mici. Dezavantajul? Se limitează în principal la navigarea pe web, verificarea e-mail urilor și navigarea pe rețelele sociale, nu efectuarea de lucruri offline. Totuși, ChromeBook-urile sunt cele mai bune laptopuri prin prisma prețului și a dimensiunilor.


Concluzie? Majoritatea călătorilor vor trebui să acorde prioritate versatilității, greutății, duratei de viață a bateriei și prețul atunci când aleg cel mai bun laptop de călătorie. Nomazii digitali și călătorii care lucrează de la distanță vor avea nevoie de laptopuri puternice pentru călătorii pentru a gestiona programe intensive și multi-tasking.


Alegerea celui mai bun laptop de călatorie. Întrebări frecvente:

Care este cel mai bun laptop pentru călătorie ținând cont de raportul calitate-preț?

După părerea noastră, laptopul cu cea mai bună valoare este cu siguranță Microsoft Surface Book.Făcând un raport între specificații / greutate / preț, acest laptop le depășește petoate celelalte.

Care este cel mai bun laptop ieftin?

Dintre cele testate de noi, Lenovo Idea Pad este cel mai bun laptop ieftin de pe piață în acest moment. Este adecvat pentru streaming, navigare pe web, și mici alte sarcini…dar cam atât …

Care este cel mai ușor laptop?

MacBook Air este cel mai compact, mai subțire și mai ușor laptop pentru călătorii, care există pe piață … Dacă spațiul și greutatea sunt preocupările dvs. principale, acesta este laptopul pe care îl puteți alege.

Care este cel mai bun laptop pentru blogging?

Macbook Pro este cel mai bun laptop pentru bloggeri și fotografi – poate gestiona orice sarcină îi dați și edita fotografii fără probleme, chiar și folosind un software “înfometat” de resurse.

Care este cel mai mic laptop recomandat pentru călători?

Macbook Air ia din nou aurul pentru cel mai mic laptop pentru călătorii …

Care este cel mai rezistent laptop?

Macbook Pro este cel mai dur laptop din această listă.

Să călătoresc cu un laptop sau cu o tabletă?

Un 2-1 vă va oferi mult mai multă versatilitate decât simpla călătorie cu laptopul sau tableta. Microsoft Surface 4 Pro este cu siguranță cel mai bun laptop 2-1 / tabletă de pe piață în acest moment.

Concluzii finale despre cele mai bune laptopuri pentru călătorii

În general, nu cred că puteți greși cu oricare dintre opțiunile enumerate. Personal, înclinăm spre MacBook-uri datorită fiabilității lor și a propriilor experiențe personale.
Cu toate acestea, unele dintre cele mai noi laptopuri Microsoft, Lenovo și Dell au caracteristici unice și utile, cum ar fi ecranul tactil și convertibilitatea 2-1, care le oferă un rol important în calitatea celor mai bune laptopuri de călătorie.

laptopuri pentru călătorii

Dacă doriți doar cel mai bun laptop de călătorie ieftin pentru a naviga pe web și a transmite online, Chromebookurile ar fi perfecte pentru dvs.
Sperăm că am reușit să vă răspundem la câteva întrebări care să vă ajute în a alege laptopuri potrivite pentru călătoriile dumneavoastră

In interiorul acestui articol am inserat link-uri de afiliere. Ce înseamnă asta? Aceasta înseamnă că, dacă dumneavoastră cumpărați ceva, vom câștiga un mic comision, fără costuri suplimentare pentru dvs. În felul acesta ne ajutați să ținem acest site.

Daca v-a placut articolul ne puteti ajuta cu un “Follow” sau un “Like”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *