Parolele Wi-Fi ale aeroporturilor din întreaga lume într-o singură hartă

Parole wifi aeroporturi

Ni s-a intamplat, deseori in vacantele noastre, sa avem zboruri cu escala si sa trebuiasca sa ne petrecem mult timp prin aeroporturi. Mai mereu cautam un loc langa o priza, astfel incat sa ne putem incarca telefoanele si „stateam pe net”. Au fost si situatii in care nu am putut sa facem asta pentru ca nu stiam parolele wi-fi. Dar nu acesta este singurul motiv pentru care ai nevoie de internet in aeroport. In alta situatie, in Atena ne-am folosit de reteaua wireless a terminalului pentru a descarca ghidul orasului pentru aplicatia  „Visit a city” (pe care o recomandam din toata inima si asupra careia o sa revenim cu un review detaliat). Recunoastem totusi ca asta trebuia facut acasa, dar entuziasmati de ideea calatoriei, am uitat. Din fericire era free wifi si am putut sa ne conectam. Pentru toate celelalte situatii in care nu am stiut parola si nici nu am putut sa facem rost de ea, un tip istet a gasit cea mai buna solutie.

parolele wi-fi ale aeroporturilor

Parolele wi-fi ale tuturor aeroporturilor intr-un singur loc

Anil Polat, inginer de securitate informatica si calator pasionat a lansat o harta interactiva care ofera utilizatorilor sai parole WI-FI pentru retelele de aeroporturi din intreaga lume. De asemenea este foarte simplu de utilizat. Trebuie doar sa faceti click pe un anumit aeroport si sa apara instantaneu  informatiile despre conexiunile disponibile. Polat actualizeaza regulat aceasta harta si are deja peste 130 de aeroporturi de pe glob.

Citeste si: Cum sa nu mai caram bagajele dupa noi in calatorii

parole wireless

Pentru cei care vor spune ca este inutil, deoarece trebuie sa ai acces la internet pentru a gasi parolele WI-Fi in primul rand, creatorul Hartii ofera si versiunea offline. Si are si o aplicatie pentru a inlesni utilizarea. Costa 1.99$ si vine cu niste informatii in plus fata de aceasta harta. In aplicatie veti gasi locatia exacta a fiecarui punct de wireless, ne invata cum sa ocolim restrictia de timp impusa de anumite retele si multe altele. Aplicatia se numeste WiFox si poate fi descarcata de AICI pentru Android si de AICI pentru Apple

Citeste si: 12 lucruri pe care ar trebui să le evităm înaintea unui zbor

Harta este constant imbunatatita datorita faptului ca foarte multi turisti sustin ideea si trimit date din toate colturile lumii. Chiar si insotitorii de zbor si pilotii participa activ la dezvoltarea acestei baze de date.

Si voi puteti contribui. Pe Anil Polat il gasiti AICI.

Noi nu am folosit aplicatia pana acum dar am verificat parolele wi-fi pentru Aeroportul International Henri Coanda si functioneaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *