Vacanță în Poiana Brașov. Există cazare ieftină în Poiana Brașov?

Cazare ieftina in poiana Brasov

Poiana Brasov este o destinatie turistica de renume in Romania, situata in inima Carpatilor, la doar 14 km de Brasov. Aceasta destinatie minunata este perfecta atat pentru vacante de iarna, cat si pentru cele de vara si ofera o multime de activitati pentru toate gusturile si varstele.

Daca sunteti in cautarea unei destinatii de vacanta ieftine, Poiana Brasov ar putea fi in varful listei dvs. de optiuni cu o singura conditie: sa nu fie in plin sezon. De-a lungul anului exista o multime de optiuni de cazare ieftine in Poiana Brasov, de la pensiuni la apartamente self-catering si chiar la camping.

De asemenea, exista o multime de restaurante si terase care ofera mancare traditionala la preturi acceptabile, astfel incat sa puteti economisi bani pe masa. Dar Poiana Brasov este cunoscuta mai mult pentru partiile sale excelente. Asadar, iarna preturile for fi considerabil mai mari. Cu toate acestea pentru 4 nopti, 2 persoane aveti sansa sa gasiti cazare in jurul sumei de 1000 de lei. Cum ar fi de exemplu aceasta pensiune. Intre Craciun si Revelion, acelasi sejur la aceasta pensiune costa 1600 de lei. Si credeti-ne ca pentru Poiana nu este scump.

royal butique poiana brasov cazare ieftina
cazare ieftina poiana brasov royal butique

Sau puteti sa profitati de una dintre ofertele de mai jos:

Booking.com

In sezonul de iarna, Poiana Brasov devine un adevarat paradis pentru schiori si snowboarderi, cu partii pentru toate nivelurile de abilitate si o multime de dotari, cum ar fi telecabine, telescaune si snowtubing. Daca nu sunteti pasionat de sporturile de iarna, puteti face plimbari pe jos prin zapada sau puteti inchiria o sanie trasa de cai pentru a vedea frumusetile naturii in timpul iernii.

poiana brasov vacanta iarna

Cazare ieftina in Poiana Brasov pe timpul verii

In sezonul de vara, Poiana Brasov ofera o multime de activitati, de la plimbari cu bicicleta si drumetii, la plimbari cu caii sau chiar drumetii pe varful Postavarul pentru vederi panoramice spectaculoase. De asemenea, Poiana Brasov este o destinatie ideala pentru familii, cu o multime de atractii pentru copii.

De exemplu pentru 9 zile, la final de mai, 2 persoane pot plati ~1500 de lei la ACEASTA unitate de cazare.

Pensiunea Cristalfrost Poiana Brasov
detalii cazare cristalfrost poiana brasov cazare ieftina

Citeste si: Piramidele de la Șona – locul misterios din apropierea orașului Făgăraș

In concluzie, daca sunteti in cautarea unei destinatii de vacanta care sa ofere o multime de activitati pentru toate gusturile si varstele, fara a va goli buzunarele, Poiana Brasov este alegerea perfecta. Cu o multime de optiuni de cazare ieftine (mai putin in plin sezon – cum ar fi in preajma sarbatorilor de iarna) si o multime de atractii pentru toti membrii familiei, Poiana Brasov este destinatia ideala pentru o vacanta de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *