Destinații închise pentru turiști până în 2021

Destinații închise pentru turiști coperta

Având în vedere că multe națiuni încep să se relaxeze, unele dintre destinațiile preferate de vacanță au ales să rămână închise vizitatorilor până în 2021. Acest lucru se datorează faptului că multe țări au decis să țină turiștii la distanță, temându-se de riscul unui al doilea val de Coronavirus. În timp ce unele țări au făcut anunțuri oficiale în această privință, unele doar au sugerat deja acest lucru.

Destinații închise pentru turiști

Dacă v-ați dorit o călătorie de sfârșit de an, aici nu puteți merge până în 2021, aceste destinații rămânând închise.

Tailanda

Destinații închise pentru turiști Tailanda

Thailanda nu ridică restricțiile de călătorie până în 2021. Acest lucru este în concordanță cu recentul anunț făcut de un oficial thailandez care a sugerat că Thailanda nu intenționează să deschidă ușile vizitatorilor internaționali în acest an. Chattan Kunjara Na Ayudhya, guvernator adjunct al Autorității pentru Turism din Thailanda (TAT), a declarat, de asemenea, că scenariul actual nu este potrivit pentru redeschiderea granițelor din cauza creșterii cazurilor de Coronavirus.

Bali

Destinații închise pentru turiști Bali

Citește și : Veneția va introduce taxa de intrare pentru a combate supraturismul.

Bali intenționa inițial să se redeschidă pentru vizitatori internaționali pe 11 septembrie, dar a decis acum să-și păstreze frontierele închise până în 2021. Recent, guvernatorul Bali a declarat că guvernul indonezian nu este deschis ideii de a-și redeschide porțile pentru călătorii internaționali până la sfârșitul anului 2020 ca urmare a vârfului pandemiei de Coronavirus. El a adăugat că, deocamdată, situația nu este favorabilă pentru a permite turiștilor străini să vină în Indonezia, inclusiv în Bali.

Australia

Destinații închise pentru turiști Australia

Este foarte puțin probabil ca Australia – una dintre destinații închise pentru turiști- să ridice restricțiile impuse călătorilor care intră în țară în curând. Primul ministru australian a sugerat la sfârșitul lunii iunie că țara nu se va redeschide pentru turiștii internaționali până la mijlocul anului 2021. În prezent, australienii nu au voie să călătorească în afara țării fără permisiunea expresă a Departamentului Afacerilor Interne. De asemenea, compania aeriană națională a țării, Qantas, a suspendat inițial zborurile internaționale programate până la sfârșitul lunii octombrie 2020, dar a retras acum toate vânzările de zboruri până în martie 2021.

Vietnam

Destinații închise pentru turiști Vietnam

Recent, Vietnamul a început reluarea operațiunilor de conexiuni de zbor internaționale limitate în Asia, adică cu Coreea de Sud, Japonia, China și Taiwan, dar numai pentru cetățenii vietnamezi, studenți, oameni de afaceri, diplomați și alți pasageri selectați după criterii bine stabilite. Agenții de turism locali sunt de părere că turiștii nu vor fi lăsați să intre până în decembrie, în timp ce experții au exprimat că Hanoi va fi foarte atent la redeschidere după recentul focar din Danang.

Noua Zeelanda

Destinații închise pentru turiști Noua Zeelanda

Citește și: Cum am vizitat o tara cu doar…4 lei dus-intors

Granița cu Noua Zeelandă rămâne închisă pentru aproape toți călătorii. Cu toate acestea, anumitor grupuri de persoane le este permis să călătorească în Noua Zeelandă. Aceste grupuri cuprind rezidenții și persoanele care călătoresc în scopuri inevitabile. Pentru a beneficia de acest lucru, trebuie mai întâi să trimită o cerere de călătorie. Conform portalului de imigrare al Guvernului Noua Zeelandă, scopul inevitabil se referă la parteneriatele de afaceri, lucrătorii medicali și titularii de vize de student sau de muncă.

Acestea sunt doar câteva dintre destinații închise pentru turiști pana in 2021. Voi ce alte asemenea destinații mai cunoașteți?

În caz că ați ratat:

Daca v-a placut articolul ne puteti ajuta cu un “Follow” sau un “Like”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *