Qatar Airways ofera 100.000 de bilete gratuite pentru cadrele medicale aflate in lupta cu COVID-19

Qatar Airways Airbus A380 759x500 1

In aceasta perioada tare dificila pentru omenire, cand majoritatea am stat in casa de teama virusului COVID-19, au fost si oameni care nu au putut sta in casa. Aici ne referim in primul rand la cei care au fost nevoiti sa infrunte situatia si sa “se ia la tranta cu pandemia”. Ne referim la personalul medical care nu s-a dat inapoi in aceasta crunta batalie. Unii dintre ei au pierdut-o, dar cu pretul multor vieti salvate. Pe buna dreptate acestia au fost numiti “EROII DIN LINIA INTAI”. Pentru a le rasplati eforturile Qatar Airways care vine cu o oferta fantastica pentru profesionistii din sistemul de sanatate.

Qatar airways covid bilete

Conform celebrei companii aeriene din Orientul Mijlociu, in calitate de profesionist in domeniul sanatatii aveti dreptul la urmatoarele beneficii:

 • Pana la doua bilete dus-intors GRATUITE la clasa Economica pentru tine si pentru un insotitor
 • Primesti 35% reducere in magazinele Qatar Duty Free din cadrul Aeroportului International Hamad din Doha

Puteti calatori din 26 mai pana pe 10 decembrie 2020, dar trebuie sa va inregistrati in perioada 12 mai – 18 mai si sa va rezervati calatoria tot din 12 mai pana pe 28 noiembrie 2020.

Accesati ACEASTA pagina incepand cu data de 12 mai la ora 00.01 (ora locala din DOHA – GMT+3) pentru a va inregistra si a primi codul promo exclusiv.

Conditii de eligibilitate a promotiei Qatar Airways

Aceasta promotie este disponibila exclusiv pentru profesionistii din prima linie medicala si anume: medici, asistenti medicali, cadre medicale adiacente care au participat direct la aceasta lupta (infirmiere, brancardieri etc.), paramedici, tehnicieni de laborator, cercetatori clinici si farmacisti.

Este obligatoriu ca la imbarcare sa prezentati in original documentele care atesta meseria pe care o practicati si cu care v-ati inregistrat cand ati completat formularul de inscriere, pentru a beneficia de biletele gratuite. Nu sunt admise fotocopii xerox sau fotografii ale acestor documente.. Imbarcarea va fi refuzata daca nu puteti dovedi exercitarea profesiei in domeniile medicale selectate pentru a participa la aceasta promotie.

Daca intre timp, dupa ce s-a facut rezervarea pana la data plecarii, cadrul medical care este eligibil pentru calatorie nu mai poate merge, insotitorul sau pierde de asemenea dreptul la zbor.

Qatar Airways isi rezerva dreptul de a anula orice rezervare fara o notificare prealabila, in cazul in care exista suspiciunea unei tentative frauduloase de insusire a biletelor de calatorie de catre persoanele care nu sunt eligibile.

Avion Qatar Airways

Conditiile de achizitie

 • Oferta este valabila doar in intervalul 12-18 mai 2020;
 • Codul promotional poate fi folosit pentru a achizitiona un bilet in intervalul 12mai – 28 noiembrie 2020;
 • Perioada in care puteti calatorii: 26 mai-10 decembrie;
 • Codul promotional se poate folosi doar la Clasa Economica;
 • Tariful biletului este gratuit, dar taxele vor fi platite de catre beneficiar;
 • Codul promotional este valabil pentru o singura rezervare pentru doi adulti (ani 12+) pentru beneficiarul din domeniul medical si insotitorul acestuia;
 • Fiecare beneficiar eligibil are dreptul la o singura rezervare. Daca se va face mai mult de o rezervare, doar prima va fi valabila, iar celelalte vor fi anulate automat;
 • Rezervarea unui bilet folosind codul promotional trebuie facuta cu cel putin 14 zile inaintea plecarii;
 • Numarul de bilete disponibile este de 100.000 iar acestea vor fi distribuite celor eligibili dupa sistemul primul venit, primul servit. Pe toata perioada desfasurarii campaniei, zilnic, pentru a oferi un numar egal de sanse, fiecare tara va primi un numar limitat de coduri promotionale;
 • Pentru a completa formularul de inregistrare sunt necesare introducerea datelor personale (inclusiv numarul pasaportului);
 • Codul promotional este valabil pentru calatorii de tip dus-intors sau multi-city, la nivel international si doar la zborurile operate exclusiv de Qatar Airways. Destinatiile le puteti gasi aici.
 • Biletele sunt nerambursabile si netransferabile;
 • In cazul in care un zbor se anuleaza din motive independente de beneficiar, acesta va putea sa isi reprogrameze calatoria, avand aceleasi beneficii;
 • Biletele au o mare flexibilitate, oferind posibilitatea de a alege dintr-un numar nelimitat de destinatii. De asemenea se poate schimba data calatoriei fara a plati taxe suplimentare;
 • Aceasta oferta nu poate fi folosita alaturi de oricare alta promotie existenta.
interior avion qatar airwais

Compania Qatar Airways a fost desemnata “Cea mai buna companie aeriana din lume” in anul 2019 in cadrul galei “World Airline Award” sustinuta de organizatia internationala de rating aerian Skytrax. De asemenea a fost numita “Cea mai buna companie aeriana din Orientul Mijlociu”, “Cea mai buna/confortabila Clasa Business din lume”si multe altele asemanatoare. Qatar Airways este singura companie aeriana care a primit mult ravnitul premiu “ Skytrax Airline of the Year” care este recunoscut drept “culmea” excelentei in industria companiilor aeriene. Mentionam ca a primit acest premiu de … 5 ori. Mai multe informatii despre aceasta promotie, despre eligibilitate sau despre companie puteti gasi aici.

Daca v-a placut articolul ne puteti ajuta cu un “Follow” sau un “Like”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *