Airbnb caută 12 persoane dispuse să călătorească gratuit timp de 1 an de zile

travel airbnb

Airbnb a anunțat că este în căutarea a 12 călători care sunt dispuși să petreacă un an întreg călătorind oriunde în lume, folosind doar cazări de pe platforma lor. Inițiativa face parte din strategia de promovare a noului proiect „Live Anywhere on Airbnb”. Mai jos găsiți toate deteliile necesare despre cum vă puteți înscrie.

Citește și:Malta oferă bani de cazare turiștilor care o vizitează în această vară.

Prin acest program, compania își propune ca acești 12 oameni să împărtășească „experiențele lor unice cu Airbnb” pentru „a ajuta la informarea viitoarelor actualizări și inovații ale produselor pe platformă, ajutând la stabilirea bazelor pentru viitorul vieții nomade”.

airbnb calatoreste gratuit un an de zile

În schimbul experienței și sfaturilor lor, Airbnb va acoperi costul cazărilor și le va oferi și bani pentru transport pe durata programului. Airbnb le va oferi și sugestii locale (activități atracții) în funcție de destinația aleasă de fiecare câștigător. Fiecare participant va avea voie să aducă până la trei însoțitori.

“Cu AirBnb călătorești gratuit timp de un an de zile”

Participanții își pot chiar lista propria casă pe Airbnb în timpul călătoriilor pentru a câștiga bani în plus.

Airbnb calatoreste gratuit un an 1

Citește și: Piramidele de la Șona – locul misterios din apropierea orașului Făgăraș

Unul dintre principalele motive pentru lansarea programului este cererea tot mai mare de inchirieri pe termen lung de case private. Potrivit Raportului Airbnb despre Travel & Living, ponderea șederilor de 28 de zile sau mai mult a crescut cu 10% (în zile de rezervare) între 2019 și 2011.

Calatoreste un an de zile gratuit 1

Citește și: Cu cortul la mare: Unde avem voie sa campam si unde ne este interzis.

Participanții trebuie să aibă vârsta de 18 ani sau mai mult și trebuie să poată călători 12 luni consecutive din iulie 2021 până în iulie 2022.

Puteți găsi mai multe informații despre program aici.

L.E.

Noi nu am aplicat pentru că nu ne permitem în acest moment să călătorim timp de un an de zile. Dar din păcate România nu este pe lista țărilor participante în proiect. Cu toate acestea sunt mulți români care au rezidență într-una dintre țările participante.

Aceste țări / regiuni sunt eligibile pentru participare: Argentina, Austria, Australia, Belgia, Canada, cu excepția provinciei Quebec , Chile, China continentală, Danemarca, Dubai, Franța, Germania, Hong Kong, Irlanda, India, Italia, Japonia, Malaezia, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Portugalia, Rusia, Singapore, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Taiwan, Thailanda, Marea Britanie și SUA.

Răspunsurile trebuie să fie în limba engleză.

Daca v-a placut articolul ne puteti ajuta cu un “Follow” sau un “Like”

Iar daca sunteti pasionati de calatorii va invitam pe grupul nostru de Facebook: „Ponturi de calatorie„

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *